Gamla Skolan

Välkomna hit! Här skriver jag om saker som intresserar mig, djur, natur, självhushållning, jakt, fiske, odling, bakning och matlagning.

Paj på tuppkött

Publicerad 2017-01-04 19:33:33 i Allmänt,

Idag gjorde jag en paj på köttet (som vi kokat) av tuppar som vi slaktat och hade våra ägg till äggstanningen. Paj med tuppkött, brieost och purjolök 1 pajdeg 1/2 stor purjolök (hackad) 1/2 rund brieost (i bitar) 4 dl hackat (och kokt tuppkött) 5 ägg 3-4 dl mjölk 1/2 tsk malen svartpeppar Lite chili Tryck ut pajdegen i en smord pajform. Strössla ut purjolöken och lägg ut bitarna av brieosten tätt. Strö ut köttet i ett jämnt lager. Vispa ihop äggstanningen och häll ut den över purjolöken och brieosten. Sätt in i ugnen i ca 35-40 minuter (tills den "stannat") Sen är det bara att äta med lite grönsaker till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela